Amenințare falsă cu bombă la o bancă de pe Calea Victoriei, lansată de un client nemulțumit

Data actualizării: Data publicării:
alerta bomba sursa Sami Gurlui 231019 (3)

Polițiștii fac verificări, la ora transmiterii știrii, la o bancă din zona Calea Victoriei din Capitală, după ce un client nemulțumit a anunțat amplasarea unei bombe în sediul instituției, informează Poliția Capitalei.

ACTUALIZARE 17:40 - Amenințarea cu bomba de la o bancă de pe Calea Victoriei din București a fost falsă, iar persoana care a făcut anunțul a fost identificată, însă în prezent nu se află în România, informează Poliția Capitalei.

În urma controlului pirotehnic nu a fost găsit niciun dispozitiv potențial periculos la o bancă de pe Calea Victoriei din Capitală.

„Persoana indicată de către angajatul băncii că a formulat amenințarea a fost identificată, dar la acest moment nu s ar afla pe teritoriul României”, informează Poliția Capitalei.


Reprezentanții unei bănci cu sediul pe Calea Victoriei au anunțat, miercuri, că o persoană care și a exprimat anumite nemulțumiri a amenințat cu amplasarea unui dispozitiv exploziv în instituție, informează Poliția Capitalei, potrivit Mediafax.

În prezent, polițiștii acționează la fața locului, unde se află și pirotehniștii din cadrul IGPR.

alerta bomba sursa Sami Gurlui 231019 (4)
alerta bomba sursa Sami Gurlui 231019 (4)

Fotografii trimise de un telespectator Digi24.

Editor web: Cristina Tudor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri