Francois Hollande a asfaltat drumul oamenilor din Măgurele

Data publicării:
drum asfaltat magurele

S-a asfaltat pe repede-nainte la Măgurele, înainte de vizita preşedintelelui Francois Hollande. Și, cum graba strică treaba, rezultatele sunt pe măsură: guri de canal acoperite cu asfalt şi implicit inaccesibile în cazul unei intervenții sau marcaje în zig-zag. Dar, tot e ceva, drumul nu mai fusese reparat de aproape şase ani.

Drumul de doar 12 kilometri care leagă Bucureștiul de Măgurele, acolo unde este și Institutul Național de Fizică și Inginerie Nucleară, arata acum ca nou. Doar arată, se plâng localnicii, pentru că lucrările nu ar fi tocmai de durată. Mai ales că noul strat de asfalt nu a fost pus până la bordură.

- S-a lucrat mai mult noaptea. Uitaţi ce au făcut!

- Nu vă place?

- Păi, uitaţi! Au astupat toate rosturile și gurile de canal. Toate gurile de canal sunt astupate.

„Graba strică treaba. Au aflat pe pielea lor muncitorii care au asfaltat pe repede-nainte drumul spre Măgurele pentru vizita preşedintelui Francois Hollande. Marcajele care au fost iniţial tratate strâmb au fost refăcute, doar că acum se văd ambele variante pe şosea”, relatează Ştefana Todică, reporter Digi24.

„Prima dată au tras o linie și au tras-o zimţat. Au şters-o şi după aia au făcut... dar nu ştiu când au făcut că... azi noapte... că parcă ieri nu era. Sau poate azi”, mai spune un localnic nemulțumit.

Cu toate acestea, unii dintre locuitorii din zonă sunt mulțumiți că, măcar acum, drumul nu mai este plin de gropi ca în ultimii șase ani. Și, mai ales, sunt uimiți de cât de repede s-a acționat.

- S-a muncit ceva. Chiar peste așteptările noastre de repede s-a lucrat.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei au susţinut zilele trecute că asfaltarea drumul spre Măgurele nu are nicio legătură cu vizita preşedintelul Francois Hollande şi că lucrările au fost făcute la cererea locuitorilor din zonă. Nu au explicat însă de ce răspunsul la solicitările oamenilor a venit după șase ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri