Gândacii, colegi de cameră cu studenții

Data publicării:
gandaci camine

Abia a început anul universitar şi deja le vine să fugă din cămine studenţilor de la Constanţa. Tinerii sunt dezgustaţi: găsesc gândaci peste tot. Pe holuri, în camere şi în baie. Administratorii încearcă o explicaţie: spun că au încercat să omoare insectele luna trecută, dar au dat peste nişte supravieţuitori, care s-au mai şi înmulţit între timp.

Studenţii din Căminul C2 al Universităţii Ovidius Constanţa dau de gândaci peste tot: în camerele şi în băi. Înainte de culcare tinerii dau cu insecticid peste tot, dar tot nu reuşesc să scape de insectele scârboase.

Am locuit acolo o vară şi sunt gândaci”, spune o studentă.

Administraţia căminelor spune că a făcut dezinsecţie acum trei săptămâni, dar mulţi gândaci au supravieţuit şi s-au înmulţit între timp. Oficialii Universităţii Ovidius îşi pun şi ei întrebări.

„Putem eradica aceşti gândaci? Da, sigur, încercăm. Facem toate intervenţiile necesare pentru a nu fi niciun gândac”, afirmă Laurenţiu Sârbu, director general al Universităţii Ovidius.

Totuşi, cei din conducerea Universităţii Ovidius de la Constanţa îi roagă pe studenţi să păstreze curăţenia, ca să nu se mai adune gândacii prin cămine.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri