Violențe la Cugir. Adolescentul de 16 ani care a bătut un copil a fost reținut

Data actualizării: Data publicării:
copil-batut-cugir-caz-nou-alba24
Foto: alba24.ro

Adolescentul de 16 ani, filmat în timp ce lovea cu pumnii și picioarele un copil de 13 ani, pe un câmp din Cugir, județul Alba, a fost reținut de polițiști.

Potrivit Poliției Alba, polițiștii din Cugir l-au reținut pentru 24 de ore pe adolescentul de 16 ani, filmat în timp ce lovește cu picioarele în spate, cu palmele peste cap și apoi împinge de pe o pantă aflată foarte aproape de malul râului, un copil de 13 ani.

„În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în data de 8 iulie 2019, în jurul orelor 17.00 – 18.00, în timp ce se afla pe malul râului Cugir, pe fondul unor neînțelegeri verbale l-ar fi agresat fizic pe un alt minor de 13 ani”, au transmis, vineri, reprezentanții Poliției Alba.

Aceasta este a doua anchetă privind agresiuni între adolescenți deschisă de polițiștii din Cugir, în ultimele zile. Un caz similar a fost semnalat marți, după ce un băiat a fost trântit la pământ, pe stradă, și lovit cu picioarele de o fată în timp ce alți copii râdeau și filmau.

Din cercetările oamenilor legii, cele două agresiuni s-au produs în aceeași zi, succesiv, dar nu există nicio legătură între ele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri