Surpriză neplăcută pentru doi tineri din Constanţa care au cumpărat un bichon. Ce au descoperit când l-au spălat

Data actualizării: Data publicării:
bichon
FOTO: Guliver/ Getty Images

Doi tineri din Constanţa au avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care i-au făcut o baie bichonului maro pe care l-au cumpărat recent.

Sub duş, blana bichonului a devenit albă, ceea ce înseamnă că a fost vopsită în aşa fel încât câinele să fie vândut mai scump. Stăpânii au filmat întregul moment şi au făcut publică înregistrarea care a ajuns astfel pe pagina unei clinici veterinare private din Constanţa, devenind foarte repede virală, scrie Mediafax.

Câinele fusese cumpărat de la persoane neautorizate. Exemplarele de bichon maro sunt foarte rare şi, din acest motiv, foarte scumpe comparativ cu exemplarele albe. Un pui de bichon maro poate ajunge şi până la 2000 de lei.

„Ce mai fac samsarii ca să vândă <bichoni> şi nu numai! Si pentru a evita 1000 de comentarii inutile referitor la lipsa clinicii de profesionalism versus actul de spălare al căţelului, filmuleţul a fost făcut şi transmis către noi de <cumpărător>”, este mesajul care însoţeşte videoclipul pe pagina de Facebook a clinicii veterinare din Constanţa.

Editor: I. I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri