Foto Vântul puternic a făcut victime în Capitală. O tânără și o mamă cu copilul ei au fost răniți de copacii prăbușiți

Data actualizării: Data publicării:
copac prăbușit la Politehnică
Copac prăbușit în zona Universității Politehnica. Foto: Amator

O tânără a fost rănită miercuri de un copac care s-a prăbușit sub puterea vântului. Incidentul a avut loc în zona Universității Politehnica. Medicii au intervenit, iar fata a primit ajutor la fața locului. Un incident soldat cu doi răniți a avut loc și în Voluntari. Centrul Infotrafic anunță că un copac s-a prăbușit pe Centura București, localitatea Voluntari, județul Ilfov, iar o mașină aflată în mers a fost lovită. O femeie și copilul ei care se aflau în autoturismul lovit au fost răniți. Capitala este încă de dimineață sub atenționare de vânt puternic.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN Centura București, la kilometrul 10+200 de metri, localitatea Voluntari, județul Ilfov, un autoturism a fost lovit în mers de un copac care s-a prăbușit pe suprafața carosabilă. În urma impactului au rezultat 2 victime (mamă și copil), care au suferit leziuni ușoare, aflate în evaluare medicală. Circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers Voluntari-Otopeni

"Miercuri, 11 ianuarie 2023, în jurul orei 11:30, Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române îi anunța pe șoferi că, pe DN Centura București, la kilometrul 10+200 de metri, localitatea Voluntari, județul Ilfov, o mașină a fost lovită în mers de un copac care s-a prăbușit pe șosea. În urma impactului au rezultat două victime (mamă și copil). Aceștia au suferit leziuni ușoare, aflate în evaluare medicală. Circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers Voluntari-Otopeni, anunță oamenii legii", anunță Centrul Infotrafic. 

Tot din cauza vijeliei, un alt copac ar fi căzut în zona Facultății Politehnica. 

În Buzău, patru autoturisme au fost distruse după ce un copac a cedat sub puterea vântului și s-a prăbușit, informează Inspectoratul judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

"În urma condiţiilor meteo anunţate de codul portocaliu pe raza judeţului, pompierii buzoieni intervin pentru degajarea unui copac ce s-a prăbuşit peste patru autoturisme staţionate într-o parcare de pe strada Vişinului din municipiul Buzău", anunță ISU Buzău. 

Foto: ISU Buzău

 

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri