VIDEO. Ce spun rudele studentei la medicină care a fost ucisă de iubitul ei: Era foarte cuminte, mă mândream că sunt mătușa ei

Data actualizării: Data publicării:
suspect incatusat, scos de politisti din masina
Suspectul principal este iubitul fetei, un tânăr de 23 de ani. El a fost arestat pentru 30 de zile.

Crimă înfiorătoare în Timișoara. O studentă la Medicină a fost găsită moartă în apartamentul iubitului ei, care e în acest moment principalul suspect. Descoperirea șocantă a fost făcută de sora băiatului, care locuia împreună cu acesta. Băiatul, student și el la Medicină, a fost arestat pentru 30 de zile.

Tânăra ucisă avea 21 de ani și era studentă la medicină. Fata a murit după ce a fost înjunghiată. Rudele sunt în stare de șoc.

Tânăr: Eu încă nu conștientizez acest lucru. Ea era o persoană bună, totdeauna ajuta persoane. Dar în cazul de față, tocmai acum a rămas fără ajutor.

Mătușa fetei: Andreea era o fată cu zâmbetul pe buze, era o fată foarte frumoasă. Studentă la medicină chiar, nu-mi mai aduc aminte, al 3-lea sau al 4-lea an. Mă mândream foarte mult ca mătușă a ei. Fata era foarte cuminte și retrasă. Nu știam de prietenul ei.

Suspectul principal este iubitul fetei, un tânăr de 23 de ani din Caraş Severin. Băiatul, student și el la Medicină, a fost arestat pentru 30 de zile.

Reporteri: Mihai Vălușescu, Anamaria Ianc

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri