Zeci de intervenții ale salvamontiștilor în ultimele 24 de ore. Opt persoane au fost rănite

Data publicării:
salvamontisti
Salvamontiştii au avut, în ultimele 24 de ore, 20 de intervenţii în cadrul cărora au fost salvate 33 de persoane. FOTO: Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont

Salvamontiştii au avut, în ultimele 24 de ore, 20 de intervenţii în cadrul cărora au fost salvate 33 de persoane. Opt dintre acestea au fost rănite, fiind transportate la spital, potrivit News.ro.

„În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 20 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor”, anunţă, marţi, Salvamont România.

Potrivit datelor transmise de salvamontişti, s-au primit patru apeluri pentru Salvamont Zărneşti, câte trei apeluri pentru Salvamont Predeal, Salvamont Prahova şi Salvamont Buşteni, două apeluri pentru Salvamont Gorj şi câte un apel pentru Salvamont Sibiu, Salvamont Judeţul Braşov, Salvamont Cluj, Salvamont Municipiul Braşov, Salvamont Argeş, Salvamont Suceava, Salvamont Sinaia şi Salvamont Sălaj.

„În cazul acestor intervenţii au fost salvate 33 de persoane, dintre acestea patru au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital şi patru persoane au fost predate elicopterului SMURD pentru a fi transportate la spital”, au mai transmis salvamontiştii.

De asemenea, s-au primit şi 35 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri