Alertă pe litoral: Cadavrul unei tinere de aproximativ 25 de ani a fost găsit pe plaja din Mamaia

Data actualizării: Data publicării:
plaja
Turiștii au anunțat salvamarii că au găsit cadavrul unei tinere, pe nisipul plajei din Mamaia. Foto: Digi24

Este alertă pe litoral, în urma unei descoperiri macabre. Turiștii au anunțat salvamarii că au găsit cadavrul unei tinere, pe nisipul plajei din Mamaia.

ACTUALIZARE 13.00 Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunțat că pe trupul tinerei nu sunt urme vizibile de violenţă. “La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa, citați de news.ro.

Turiștii au alertat salvamarii și au sunat la 112 după ce au descoperit trupul fără viață al unei tinere pe nisipul plajei din Mamaia.

Este vorba despre cadavrul unei femei în vârstă de aproximativ 25 de ani, gășit la malul apei.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Pe litoral, vântul suflă cu putere, cu peste 50 km/h, marea este agitată și este arborat steagul roșu.

Una dintre ipotezele luate în calcul este ca tânăra să se fi înecat în mare, iar valurile puternice să o fi adus la mal.

Pe plajă nu au fost găsite încă alte obiecte care să fi aparținut tinerei.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri