Video Bătaie generală cu bâte și cuțite într-un sat din Satu Mare, după ce un copil ar fi luat apă de la o cișmea stradală

Data publicării:
bataie generala satu mare
Sursa foto: Presa SM

Bătaie generală într-o comună din Satu Mare, cu pumni, picioare, bâte și cuțite. Totul ar fi pornit, scrie Presa SM, de la un copil care ar fi mers sa ia apă de la o cișmea stradală. Băiatul ar fi fost apostrofat și lovit de un localnic, iar de aici conflictul a degenerat. Șapte bărbați au fost implicați în scandal, dintre care doi au ajuns la Urgențe. În total, 4 persoane au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore.

Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 12:30, în comuna Socond, județul Satu Mare. Martorii spun că un copil s-ar fi dus să ia apă de la o cișmea stradală. Un localnic l-ar fi certat și l-ar fi lovit pe cel mic, iar în apărarea lui a sărit tatăl copilului.

După un schimb de replici între cei doi adulți, agresorul și-ar fi chemat mai mulți amici în ajutor și au năvălit în casă, peste familia copilului.

În altercația cu bâte și cuțite au fost răniți părinții unchiul, dar și bunica băiatului, scrie sursa citată. În urma apelului la 112, la locul bătăii au ajuns polițiștii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"La data de 8 august 2023, în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că, în localitatea Socond, ar fi izbucnit un scandal între mai multe persoane. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că 7 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 47 de ani, și-au aplicat reciproc mai multe lovituri cu diverse obiecte contondente, doi dintre aceștia fiind transportați la Spitalul Județean Satu Mare – Unitatea de Primire Urgențe. De asemenea, o parte dintre bărbați ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului în care domiciliază celelalte persoane, unde ar fi distrus un autoturism, rezultând un prejudiciu de aproximativ 300 de lei", au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare pentru Presa SM.

Totodată, 4 dintre cei 7 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore pentru încăierare, violare de domiciliu și distrugere.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri