Crimă la stână. Un cioban din Sibiu și-ar fi înjunghiat mortal colegul cu un briceag în zona gâtului, după o ceartă

Data actualizării: Data publicării:
stana oi
Credit foto: Guliver/Getty Images

Un cioban de 27 de ani din Sibiu a fost reținut 24 de ore, după ce și-ar fi înjunghiat mortal colegul în zona gâtului, în urma unui conflict spontan. Criminalul, spun anchetatorii citați de Ora de Sibiu, i-ar fi aplicat victimei și mai multe lovituri în cap cu o bâtă. Cei doi erau ciobani la o stână din comuna Alțâna.

Crima a avut loc duminică, la prânz, la o stână de pe raza comunei Alţâna, județul Sibiu.

"În jurul orei 12:00, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a aplicat victimei, un bărbat în vârstă de 41 ani, mai multe lovituri cu o bâtă în zona capului şi cu un briceag în zona gâtului. Urmare a loviturilor primite a survenit decesul victimei", au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Agresorul, în vârstă de 27 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de omor. În cursul zilei de luni, bărbatul va fi prezentat la Tribunalul Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

"Pe parcursul cercetărilor penale procurorul a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale şi al medicilor legişti din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Sibiu", au mai transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri