(P) Descoperă secretele vinului românesc premiat în competiția Votat Produsul Anului® Marcă Proprie Distribuitor 2023

Data publicării:
Penny produsul_Anului

Este cunoscut faptul că România are o tradiție îndelungată în cultivarea viței de vie. Acest lucru înseamnă o producție consistentă și variată de vinuri de bună calitate. De asemenea, autenticitatea vinurilor românești și aromele speciale sunt recunoscute la nivel mondial.

În magazinele PENNY clienții vor găsi o gamă variată de vinuri românești. Retailerul este atent la nevoile consumatorilor, iar produsele care provin din surse locale ajung întotdeauna printre primele în coșul de cumpărături.

Una dintre cele mai cunoscute mărci proprii de la PENNY este Hanul Boieresc, care propune și o selecție de băuturi alcoolice pentru toate gusturile, inclusiv vinuri produse în crame mici și independente din regiuni viticole renumite. Astfel, clienții au ocazia să cumpere vin românesc, cu gusturi surprinzătoare și întotdeauna la prețuri accesibile.

Un vin care face parte din această gamă este Hanul Boieresc Vin Bio Muscat Otonel, produs de Domeniul Bogdan, un producător cu tradiție ale cărui vii se găsesc în celebra podgorie Murfatlar. Povestea acestor vii începe încă din Antichitate, Dobrogea fiind o regiune ideală pentru cultivarea viței de vie.

De ce a fost Hanul Boieresc Vin Bio Muscat Otonel premiat în competiția Votat Produsul Anului® Marcă Proprie Distribuitor 2023?

Muscat Otonel este unul dintre cele mai vechi soiuri cultivate din lume și este cunoscut pentru buchetul aromatic foarte intens cu caracter floral. Vinul poate fi sec, demidulce sau dulce cu gust fin și delicat. De reținut este faptul că este singurul soi de vin unde aroma strugurelui poate fi simțită în totalitate în buchetul vinului.

Inovația acestui produs stă în faptul că un vin cu o asemenea tradiție se găsește sub marca proprie Hanul Boieresc, un demers prin care PENNY promovează cramele de origine. Consumatorii apreciază această practică, astfel încât vinul Hanul Boieresc Vin Bio Muscat Otonel a fost premiat în cadrul competiției Votat Produsul Anului 2023 Marcă Proprie Distribuitor 2023.

Dacă nu ai gustat deja acest vin, te invităm cât de curând să-i descoperi savoarea și aromele. Se servește în pahare de tip „lalea” cu deschidere medie, alături de preparate precum pește, pui, sushi sau paste cu sosuri albe.

Competiția “Votat Produsul Anului®” se află la a 14-a ediție în România, iar câștigătorii au fost desemnați în urma unui studiu de piaţă realizat online de Exact Business Solutions, pe un eșantion total de 8227 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18-65 de ani, dintre care 1780 respondenți în categoriile dedicate mărcilor proprii. Studiul a avut loc în perioada 10 Martie – 03 Mai 2023. Detalii pe www.vpamarcaproprie.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri