Avionul Pakistan Airlines care s-a prăbușit într-o zonă aglomerată din Karachi era asigurat pentru 20 de milioane de dolari

Data publicării:
Momentul în care avionul cu 99 de persoane la bord s-a prăbușit în sudul Pakistanului
Foto: Agerpres

Avionul Airbus A320 al companiei Pakistan International Airlines (PIA) care s-a prăbușit săptămâna trecută într-o zonă aglomerată din capitala Karachi era asigurat pentru 19,7 milioane de dolari, informează Yahoo News, care citează Reuters.

Potrivit unui document, asiguratorul era Compania Națională de Asigurări din Pakistan și Marsh era brokerul de reasigurare pentru poliția PIA care expira pe 29 decembrie.

Surse citate de Reuters spun că polița era reasigurată pe piețele internaționale, iar compania AIG ar fi principalul reasigurator.

Un avion al companiei Pakistan International Airlines cu 107 persoane la bord s-a prăbușit, vinerea trecută, într-o zonă rezidențială a orașului Karachi, aproape de aeroport, a confirmat pentru Sky News un purtător de cuvânt al companiei. Cel puţin doi pasageri au supravieţuit. Încă nu sunt date despre alte victime, printre persoanele care locuiau în zona rezidențială.

Editor web: V.M.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri