Video Furie la procesul criminalului care a ucis 10 persoane de culoare într-un supermarket din Buffalo

Data publicării:
furie la procesul crminalului din buffalo
Tânărul care a ucis anul trecut 10 persoane de culoare a fost condamnat pe viață. Foto: Captură video

Emoțiile au crescut în timpul procesului privind atacul rasist din Buffalo de anul trecut, când Payton Grendon, atunci în vârstă de 18 ani a împușcat zece oameni de culoare într-un supermarket. Rudele l-au privit drept în ochi pe ucigașul celor dragi, iar un bărbat și-a pierdut cumpătul și a sărit să îl lovească, relatează The Guardian.

Tânărul care a ucis 10 persoane și a rănit încă trei într-un atac rasist într-un supermarket din Buffalo, New York, anul trecut, a fost condamnat miercuri la închisoare pe viață fără posibilitatea de eliberare condiționată. Sentința a venit în timpul unei audieri tensionate în care o persoană care asista în sală la proces s-a repezit asupra atacatorului și a fost reținut de un ofițer al instanței.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nu poate exista milă pentru tine, nici înțelegere, nici a doua șansă”, a spus judecătorul Susan Eagan în timp ce pronunța sentința în instanță.

„Daunele pe care le-ați provocat sunt prea mari, iar oamenii pe care i-ați rănit sunt prea valoroși pentru această comunitate. Nu veți mai vedea niciodată lumina zilei ca un om liber”, a mai spus judecătorul, notează CBSNews.

Payton Gendron, un un adept al supremației rasei albe din Conklin, New York, avea 18 ani la momentul masacrului, iar atacul l-a transmis live pe internet. El a pledat vinovat în noiembrie pentru toate acuzațiile de stat aduse împotriva lui, care au inclus multiple acuzații de crimă de gradul întâi și o acuzație suplimentară de terorism motivat de ură.

Acuzația de terorism implică o condamnare automată pe viață, fără posibilitatea eliberării condiționate.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri