Imagini virale. Un pui de leu a fost scos la plimbare într-o decapotabilă de lux, într-un oraș din Thailanda

Data publicării:
Pui de leu plimbat într-o mașină decapotabilă.
Pui de leu plimbat într-o mașină decapotabilă. Sursa: captură YouTube

Poliția din Thailanda a arestat o femeie după ce o filmare cu un pui de leu, animalul ei de companie, care era plimbat într-o mașină de lux decapotabilă pe străzile orașului Pattaya, a devenit virală, relatează BBC.

Clipul care a devenit viral arată puiul de leu legat cu un lanț, pe bancheta din spate a unui Bentley alb.

La volan era un bărbat din Sri Lanka, dar care între timp a plecat din țară și despre care se crede că este un prieten al femeii arestate, Sawangjit Kosoongnern.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Deși nu este ilegal să deții un leu în Thailanda, acesta trebuie să fie înregistrat oficial.

Sawangjit a susținut că a cumpărat animalul de la un thailandez din provincia Nakhon Pathom, care a facilitat trimiterea acestuia în Pattaya.

Cu toate acestea, crescătoria lui nu a fost verificată de autorități, iar poliția spune că în aceste condiții atât transferul animalului, cât și deținerea lui sunt ilegale.

Femeia este acuzată de deținere fără permisiune a unui animal sălbatic controlat și riscă o pedeapsă de un an de închisoare și o amendă de până la 100.000 de baht (2.800 de dolari).

Poliția ar fi încercat, de asemenea, să îl pună sub acuzare pe bărbatul din Sri Lanka, dar nu a putut face acest lucru, deoarece nu se mai află în Thailanda. El urma să fie acuzat de aducerea unui animal sălbatic controlat în locuri publice, ceea ce se pedepsește cu șase luni de închisoare și o amendă de 50.000 de baht (1.400 de dolari).

Bărbatul care i-a vândut leul lui Sawangjit va fi, de asemenea, acuzat de transferul unui animal fără permisiune.

Oficialii spun că în prezent există 224 de lei în Thailanda care sunt deținuți legal de proprietarii lor.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri