Un cascador a sărit de pe o clădire cu 29 de etaje din Thailanda, dar n-a știut că parașuta avea o problemă

Data publicării:
un barbat cu parasuta in spate sare de pe o clădire
Practicant de base jumping FOTO: Shuttrestock

Un cascador britanic a murit după ce a sărit de pe o clădire cu 29 de etaje din Thailanda, iar parașuta nu i s-a deschis.

Nathy Odinson, de 33 de ani, din Cambridgeshire, care sărise de pe clădiri înalte din toată lumea, se urcase sâmbătă seară pe turnul cu 29 de etaje din stațiunea Pattaya, fără a avea o aprobare în acest sens, potrivit The Guardian.

Imaginile filmate de un prieten thailandez, care au fost postate pe rețelele sociale, îl arată pe Odinson numărând invers „trei, doi, unu... pe curând”. În scurt timp pe înregistrare se aude cum a lovit un copac, după care s-a prăbușit pe pământ.

Fotografiile făcute la locul tragediei arată ceea ce pare a fi o parașută albastră nedesfăcută pe trotuar, lângă o cască de protecție.

Fratele lui Odinson, Ed Harrison, de 39 de ani, a spus că imaginile surprinse în ultimele momente dinaintea săriturii arată că mini-parașuta era prinsă în ham, iar asta înseamnă că nu exista „nicio șansă” să se deschidă.

Harrison a spus că fratele lui avea o experiență vastă în base jumping, făcând în jur de 5.000 de sărituri în întreaga lume, însă în Thailanda a făcut o eroare fatală - nu și-a verificat parașuta și nu știa că aceasta avea o problemă.

Cazul este investigat de poliția thailandeză.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri