6 turiști au mâncat și au băut într-un restaurant, apoi au refuzat să plătească nota de 300 de lire. Motivul pe care l-au invocat

Data actualizării: Data publicării:
Șase clienți au plecat de la un restaurant din Scoția să plătească nota de 300 de lire sterline
Șase clienți au plecat de la un restaurant din Scoția să plătească nota de 300 de lire sterline. Foto: Profimedia

Șase clienți au plecat de la un restaurant din Scoția fără să plătească nota de 300 de lire sterline, dar au fost escortați înapoi de poliție. Grupul refuzase să plătească pentru mâncarea și băuturile cumpărate de la un restaurant din din Moffat, Dumfriesshire, susținând că nu le-a plăcut mâncarea, relatează edinburghlive.co.uk.

După ce li s-a interzis intrarea la un bar din apropiere, polițiștii i-au găsit pe turiști la hotel și i-au adus înapoi la restaurant pentru a-și plăti nota.

„Cei șase ne-au spus că au fost nemulțumiți de felul principal, așa că l-am scos de pe notă”, a spus proprietara restaurantului, Janie Seaton, în vârstă de 52 de ani.

Clienții s-au plâns și de masa la care au fost așezați.

„Unul dintre ei a venit apoi la bar și a spus că nu vor plăti restul de 300 de lire sterline”, a adăugat Seaton.

Acest lucru a dus la o ceartă, după ce femeia că nu pot pleca pur și simplu fără să plătească.

Potrivit acesteia, turiștii susținut că experiența lor nu a fost „suficient de uimitoare” pentru a justifica plata notei. Seaton a spus că cei 6 au avut un comportament „extrem de misogin” față de ea și managerul ei.

„Atitudinea lor a fost deranjantă și extrem de misogină cu mine și cu managerul meu. Mi-am dat seama că va trebui să sun la poliție. Clienții deja plecaseră. Un al șaptelea membru al grupului a plătit înainte de a pleca”, a mai spus Seaton.

Polițiștii i-au găsit pe turiști la hotel și i-au adus înapoi la restaurant. Au rămas acolo până când s-au asigurat că cei 6 și-au plătit consumația.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri