Video "Comportament dezgustător". McDonald's își cere scuze pentru atitudinea unui agent de securitate față de un om al străzii

Data publicării:
agent de securitate alunga un om al strazii
McDonald's își cere scuze pentru atitudinea unui agent de securitate față de un om al străzii. FOTO: Captură X

McDonald's și-a cerut scuze public pentru comportamentul unui agent de securitate care a spălat cu mopul și a udat plapuma și sacul de dormit al unui om al străzii, pe care încerca să îl alunge, scrie The Guardian.

Un videoclip cu incidentul filmat pe strada Victoria din Londra a fost distribuit pe rețelele sociale sâmbătă seara și îl arată pe un agent de securitate care folosește o găleată cu apă și un mop pentru a-l alunga pe bărbatul care se așezase cu sacul de dormit în fața unei sucursale a unei bănci Nationwide, lângă McDonald’s.

În videoclip, bărbatul spune „lasă-mă în pace”, înainte ca agentul să arunce o pătură din drum și să stropească și mai multă apă pe trotuar. Un alt agent de securitate încearcă să împiedice un martor să filmeze. Persoana care filmează este auzită spunând: „Îi uzi sacul de dormit”. Un bărbat poate fi auzit spunând: „Asta e greșit, știi asta? Îi uzi sacul de dormit. Ce faci? I-ai udat sacul de dormit cu apă și e iarnă. Este scandalos”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am dori să ne cerem scuze din toată inima domnului din videoclip și vom colabora cu consiliul local pentru a-l găsi și ajuta, ca parte a activității noastre continue de a sprijini organizațiile caritabile pentru persoanele fără adăpost din zonă”, a transmis compania McDonald's.

„Agenții de securitate terți implicați au fost înlăturați definitiv din restaurantele noastre, iar echipei restaurantului i s-a reamintit importanța tratării cu respect a tuturor oamenilor, inclusiv a persoanelor vulnerabile atât din restaurant, cât și din interior”, a adăugat compania.

Damon Evans, a postat un mesaj pe rețeaua X, în care critică McDonald’s: „Crezi că este acceptabil ca personalul tău să ude sacii de dormit ai persoanelor fără adăpost în mijlocul iernii (sau în orice altă perioadă a anului)? Comportament dezgustător”.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri