Galerie Foto Crimă într-o familie de campioni mondiali. Soția a fost lovită mortal de o mașină, iar la volan se afla chiar soțul ei

Data actualizării: Data publicării:
Rohan and Melissa Dennis - 25 Sep 2019
Rohan Dennis și Melissa în 2019. Sursa foto: Profimedia Images

Dublu campion mondial la contratimp în 2018 şi 2019, Rohan Dennis, care şi-a anunţat retragerea din activitate în acest an, a fost arestat de poliţia australiană. Rutierul de 33 de ani este suspectat că şi-a ucis soţia, scrie News.ro

Melissa Dennis a fost lovită de un şofer în Adelaide, Australia, în noaptea de 30 decembrie şi a murit din cauza rănilor, la spital, în dimineaţa următoare. Rohan Dennis este acuzat că a călcat-o când se afla la volanul unei camionete.

Rohan Dennis. Sursa foto: Profimedia Images
Rohan Dennis. Sursa foto: Profimedia Images

Potrivit Australian Broadcasting Corporation (ABC), Dennis a fost acuzat că a provocat moartea prin conducere periculoasă. El a fost eliberat pe cauţiune şi urmează să fie audiat de un tribunal în luna martie.

Melissa Dennis, care avea 32 de ani, a fost la rândul ei o mare ciclistă, fiind campioană mondială la urmăriree pe echipe şi câştigătoare a Turului insulei Chongming în 2012. S-a retras la sfârşitul anului 2017, căsătorindu-se cu Rohan Dennis în anul următor. Cuplul are doi copii.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri