De supărare că a fost părăsit, un bărbat și-a ucis soția, cei doi copii, soacra, iar la final și-a luat viața

Data actualizării: Data publicării:
Elisa Mulas
Elisa Mulas FOTO: Il Giornale

Un adevărat masacru a avut loc într-o familie din orașul Sassuolo, provincia italiană Modena. Un bărbat de 38 de ani și-a ucis soția, cei doi copii de 2 și 5 ani, soacra, după care și-a luat viața.

Cadavrele au fost descoperite miercuri după amiază de o fată de 11 ani, fiica femeii dintr-o relație anterioară, când s-a întors de la școală, potrivit Il Giornale.

Criminaliștii sosiți la fața locului au fost îngroziți de scena crimelor: cele cinci cadavre se aflau într-o baltă de sânge. Punând cap la cap primele informați, anchetatorii au ajuns la concluzia că autorul masacrului este Nabil Dahir, de 38 de ani, de origine tunisiană, dar stabilit de mulți ani în Italia.

Se pare că acesta nu s-a împăcat deloc cu ideea că soția Elisa Mulas, 43 de ani, l-a părăsit și s-a mutat împreună cu cei trei copii - doi băieți mici pe care îi aveau împreună și fiica ei dintr-o relație anterioară - în casa mamei sale, Simonetta Fontana, 64 de ani. De altfel, polițiștii au descoperit în telefonul femeii mesaje trimise de soțul ei în care acesta o amenința cu moartea.

Miercuri după-amiază, bărbatul s-a dus acasă la soacra lui și cu un cuțit și-ar fi ucis toată familia, după care s-a sinucis.

Ancheta în acest caz este în plină desfășurare, urmând a fi stabilit exact firul evenimentelor.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri