Doi părinți care și-au trimis copiii la școală murdari și plini de ploșnițe au fost arestați

Data actualizării: Data publicării:
colaj cu doua fotografii cu un barbat si o femeie
Miranda Campbell și Jason Goodspeed, cei doi părinți care și-au trimis copiii la școală murdari și plini de ploșnițe FOTO: Biroul șerifului din Mahoning

Doi părinți din Ohio, SUA, au fost arestați după ce și-au trimis cei trei copii la școală murdari și „acoperiți cu ploșnițe”.

Miranda Campbell, 32 de ani, și Jason Goodspeed, 39 de ani, au fost acuzați că și-au pus în pericol copiii, după ce oficialii din Educație din orașul Youngstown au reclamat incidentul, petrecut în luna mai, la Biroul șerifului din Mahoning.

Autoritățile școlare au precizat pentru presa locală, citată de The Independent, că cei trei copii erau acoperiți de ploșnițe și gândaci care le ieșeau din ghiozdane.

Conducerea școlii a transmis că cei trei copii au venit astfel la școală mai multe zile și de fiecare dată li s-au dat haine curate ca să poată sta în clasă. După ce au fost alertate, autoritățile au făcut un control acasă, existând îngrijorări majore cu privire la sănătatea copiilor.

Au descoperit că locuința era foarte murdară și infestată cu gândaci și ploșnițe atât de tare încât nici măcar n-au putut să intre în toate încăperile. Poliția a descoperit că cei doi soți aveau și mai multe animale de companie care au fost duse la un adăpost, între care și un câine care nu era înregistrat, ceea ce a dus la o acuzație suplimentară.

Proprietatea a fost catalogată drept improprie pentru locuit.

Echipa care a mers în control a fost oripilată de locuință încă înainte de a intra în aceasta, pentru mirosul urât se simțea de pe trotuarul din față.

Cei doi părinți s-au scuzat spunând că au încercat să scape de insecte de mai multe ori, însă fără niciun rezultat.

Copiii se află în prezent în îngrijirea unei rude.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri