După ce s-a lăudat că ridică 20 de kg cu un braț, Musk nu mai e sigur când va lupta cu Zuckerberg. „Ar putea fi nevoie de o operație”

Data actualizării: Data publicării:
Screenshot 2023-08-07 175453
Elon Musk ridică o ganteră de 45 de livre. Foto: captură video Elon Musk/ X

Elon Musk a declarat că nu poate confirma încă o dată pentru lupta sa cu Mark Zuckerberg. Musk a spus că urmează să facă un RMN la gât și la spate și că ar putea avea nevoie chiar de o intervenție chirurgicală înainte de luptă. Se pare că meciul în cușcă nu va avea loc prea curând dacă Musk trebuie să se opereze, potrivit Insider

Elon Musk poate că este hotărât să transmită în direct lupta sa cu Mark Zuckerberg, dar vrea să își facă un control la gât și în partea superioară a spatelui înainte de a stabili o dată. 

„Data exactă este încă nesigură. Mâine îmi fac un RMN la gât și la partea superioară a spatelui”, a scris Musk duminică seară, răspunzând la un tweet despre Zuckerberg care aștepta confirmarea sa pentru a stabili o dată pentru seara luptei. 

„S-ar putea să fie nevoie de o intervenție chirurgicală înainte ca lupta să aibă loc. Voi ști în această săptămână”, a continuat Musk. 

Tweetul lui Musk despre problemele sale de spate a venit după ce acesta a anunțat duminică că lupta, oricând va avea loc, va fi transmisă în direct pe rețeaua „X”, care era cunoscută anterior sub numele de „Twitter”. Miliardarul a adăugat că încasările obținute în urma luptei „vor merge în scopuri caritabile pentru veterani”. 

Musk, lăsând la o parte problemele de sănătate, aparent s-a antrenat pentru lupta sa cu Zuckerberg. În iulie, luptătorul canadian de la UFC Georges St-Pierre a declarat, într-un tweet, că a avut o „sesiune de antrenament grozavă” cu Musk, cu podcasterul Lex Fridman și cu instructorul de arte marțiale John Danaher. 

Iar vineri Musk a făcut o transmisiune în direct în care a ridicat câteva greutăți. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Acesta sunt eu ridicând 45 (de livre - aproximativ 20 de kg, n.red.), așa că poftim”, a spus Musk către cameră în timp ce ridica o halteră. 

Videoclipul lui Musk a părut a fi un test pentru funcția de live video a Twitter. Ulterior, el a spus într-un mesaj că făcea un antrenament rapid în timp ce își testa produsele. 

„Testarea produselor și antrenamentul ucide doi iepuri dintr-o lovitură! Balansez una dintre greutățile de 45 de livre pentru un antrenament cu gantera kettlebell”, a spus Musk, adăugând ulterior într-un alt tweet că își dezvoltă rapid mușchii. 

Musk a mai menționat problemele sale legate de gât și de spate când a postat despre un meci de sumo la care participase. În martie 2022, miliardarul a postat o fotografie cu el însuși luptându-se cu un luptător de sumo, dar nu a precizat când a avut loc acest meci de sumo. 

„Am reușit să îl arunc, dar m-a costat o fractură la discul c5-c6 și 8 ani de mega dureri de spate! În cele din urmă am rezolvat cu fuziunea discului c5-c6”, a spus Musk pe Twitter, descriind rănile la spate pe care le-a suferit în timpul meciului. 

În orice caz, se pare că Zuckerberg - care a declarat că i-a oferit lui Musk o dată pentru meci - nu va fi surprins de această nouă amânare. 

„I-am sugerat data de 26 august când a lansat prima provocare, dar nu a confirmat. Nu-mi țin respirația”, a scris Zuckerberg într-o postare pe Threads.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
De ce au fost criticaţi Carmen şi Klaus Iohannis de Paştele ortodox! Românii au spus-o direct, după mesajele...
Digi FM
Momentul când o polițistă din Cluj îi dă cu spray lacrimogen în față colegului său. Acesta se chinuie să...
Pro FM
Câți copii are Celine Dion: "Viața mea e să fiu mamă". Fiul cel mare are 23 de ani și seamănă foarte bine cu...
Film Now
Chris Hemsworth, dezvăluiri despre rolul interpretat în „Furiosa”, prequel al filmului „Mad Max: Fury Road”...
Adevarul
Alina Kabaeva, „olimpica lui Putin", primele declaraţii după despărţire: „Dacă îți spune conducerea să nu te...
Newsweek
VIDEO 26 de țări contra Chinei, care a izolat Taiwan cu avioane de luptă. Distrugător SUA, implicat
Digi FM
Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer. Creatorul de pantofi, primele declarații după ce a fost operat...
Digi World
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și...
Digi Animal World
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit...
Film Now
Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de...