Melania Trump a glumit cu Papa. Ce a răspuns la întrebarea „Ce îi dați să mănânce”

Data actualizării: Data publicării:
papa si melania

Papa Francisc și prima doamnă a SUA, Melania Trump, au glumit pe seama obiceiurilor culinare ale președintelui Statelor Unite, Donald Trump, în timpul unei întâlniri desfășurate la Vatican, potrivit filmărilor video - scrie DPA.

Actualizare 16:00- Papa Francisc a întrebat-o miercuri pe Melania Trump dacă îl servește pe ilustrul ei soț cu 'potica', un desert sloven foarte popular care se pronunță "potița", similar cuvântul italian pizza, fapt ce a creat confuzie printre cei prezenți la scenă, relatează AFP.


„Ce îi dați să mănânce?" a întrebat-o Francisc pe Melania în spaniolă prin intermediul unui interpret, atunci când cei doi au dat mâna după audiența privată cu Trump de miercuri dimineața, notează Agerpres.

Prima doamnă a răspuns „pizza”, făcându-l pe papă să râdă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Papa Francisc și Donald Trump s-au reunit miercuri la Vatican preț de 27 de minute, informează EFE. Audiența privată a început la ora locală 08:33 (6:33 GMT) și a durat ceva mai mult de 20 de minute, cât obișnuiesc să dureze discuțiile Papei cu șefii de stat și de guvern care îl vizitează. 

Trump a venit împreună cu soția sa, Melania, care era îmbrăcată în negru, cu părul strâns și purtând un voal negru. Cuplul prezidențial american a fost escortat de Garda Elvețiană de la Vatican către apartamentele pontificale. După aceea, președintele american a intrat singur în așa-numita Sala del Tronetto, aflată lângă biblioteca privată, unde și-a strâns mâna cu Papa Francisc și a pozat pentru fotografi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri