Metoda de coșmar prin care a fost hărțuită o femeie din SUA. Peste 500 de persoane au sunat la ușa ei

Data publicării:
Stalker spying on woman at front door
FOTO: Getty Images

Un bărbat din Hawaii este acuzat că a dirijat o campanie elaborată de urmărire și hărțuire împotriva unei femei din Utah și a tatălui acesteia. Bărbatul ar fi trimis livrări de mâncare nesolicitate, reparatori și alți astfel de vizitatori la domiciliul acestora pentru a îi spiona și hărțui, relatează CNN.

Tatăl femeii urmărite spune că între August 2018 și Martie 2019 peste 500 de persoane au venit la domiciliul lor, trimiși de hărțuitor sau ajunși acolo pentru că adresa lor ar fi fost pusă de acesta pe site-uri de reclamă ilegală pentru droguri sau prostituate.

Loren Okamura, în vârstă de 44 de ani, a fost acuzat de hărțuire, transport de persoane în scopul prostituției și amenințare, conform instituțiilor judiciare. Printre persoanele transportate de acesta pentru prostituție se numără și femeia din Utah care îl acuză de hărțuire.

Okamura este acuzat și că i-ar fi trimis mesaje de amenințare femeii: „Să dormi un ochi deschis și uitându-te mereu în spatele tău, cățea nebună, pentru că venim să te prindem pe tine și pe prostul tău tată“.

Okamura ar fi lăsat, de asemenea, sute de mesaje vocale în care o amenința. Acesta ar fi continuat hărțuirea chiar și după ce familia a obținut un ordin de restricție împotriva acestuia.

Autoritățile nu au vrut să dea detalii în privința motivului pentru care Okamura și-a ales victimele, deși reporterii au primit informații că victimele nu au fost alese în mod aleatoriu.

Metodele diverse de hărțuire și presiunea la care a fost supusă familia a făcut ca aceștia să solicite ca o mașină de poliție să fie parcat permanent în curtea casei.

Okamura a fost, într-un final, capturat într-un spermarket din Hawaii. Vânătoarea a durat în jur de 15 ore pentru că suspectul nu avea un domiciliu stabil sau un loc de muncă prin care investigatorii să îl poată identifica mai ușor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri