Video O casă de modă creează rochii inspirate din Egiptul antic cu ajutorul AI. „Parcă aș lucra cu o echipă de un milion de oameni”

Data publicării:
rochie ai
Rochii inspirate din Egiptul antic, create cu AI. Foto: Captură video Digi24

Istoria se întâlnește cu tehnologia la o casa de modă din Cairo, care folosește inteligența artificială pentru a da viață unor ținute inspirate din Egiptul antic. Aceasta combină creativitatea designerilor cu instrumentele pe care le oferă tehnologia modernă, rezultând rochii și accesorii spectaculoase.

Acestea sunt rochii și accesorii create de o casă de modă din Egipt cu ajutorul inteligenței artificiale.

„Este ca și cum ai avea un milion de oameni care lucrează cu tine, ca și cum aș lucra cu o echipă de un milion, nu 100, ci un milion de oameni. Asistăm la o revoluție, la revoluția tehnologiei”, spune Somaya Bahy Eldin, vicepreședinte Tutera. 

Cele mai multe dintre modele se inspiră din figurile sau simbolurile egiptene antice. „Această rochie se numește „Nefertiti”, am numit-o așa pentru că am pus pe ea coroana lui Nefertiti. Nefertiti purta așa ceva, iar coroana ei avea întotdeauna aceste culori și aceste proporții”, spune Nermin Aboulwafa, manager producție Tutera.

Compania, care a fost inițial o firmă de arhitectură ce s-a extins în modă, spune că folosirea inteligenței artificiale îi permite echipei să creeze o varietate de design-uri fără a fi nevoie să angajeze mai mulți oameni.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri