O femeie care abia își făcuse o operație estetică a fugit din spital ca să nu mai plătească

Data publicării:
pacienta cu bandaj pe nas dupa operatie
Femeia a fost prinsă de angajații clinicii private. Foto: Shutterstock

O femeie a încercat să fugă dintr-un spital privat din Ankara după ce și-a făcut o operație estetică, pentru a nu plăti factura, a informat joi reţeaua turcă NTV, citată de EFE și Agerpres.

Femeia, de naţionalitate străină, dar a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a suferit o operaţie estetică la faţă într-un spital privat din cartierul Fulya, în centrul Istanbulului, potrivit sursei citate.

Deşi în prealabil spitalul i-a pus la dispoziţie o estimare a costurilor, femeia a acceptat să facă operaţia, care a avut loc sub anestezie generală, dar la scurt timp după ce s-a trezit, încă sub efectele medicamentelor, s-a dat jos din pat şi a ieşit în stradă, îmbrăcată în halatul chirurgical şi cu tubul de dren ataşat.

Femeia încerca astfel să evite plata facturii pentru intervenţia chirurgicală.

Asistentele şi medicii au observat „evadarea” pacientei şi au ajuns-o din urmă afară, unde s-a produs o altercaţie, filmată de trecători cu telefoanele mobile. Femeia a fost condusă în cele din urmă înapoi la spital.

Turcia este una dintre cele mai populare ţări din lume pentru turismul medical, cu venituri de 2,2 miliarde de dolari în 2022 şi de aproape 3 miliarde de dolari în 2023, în special în domeniul operaţiilor estetice.

Aproape toate spitalele private din Istanbul au o secţie dedicată chirurgiei estetice.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri