O femeie care era în vacanță, în Egipt, a confundat rechinul cu tonul și a rămas fără o mână

Data actualizării: Data publicării:
statiune la malul marii
Plajă din Egipt FOTO: Getty Images

O femeie care era în vacanță, în Egipt, și-a pierdut un braț după ce a fost atacată de un rechin lângă care a înotat liniștită, pentru că l-a confundat cu un ton. Incidentul a avut loc în Laguna Beach, Dahab.

Femeia și o prietenă au intrat în Marea Roșie ca să înoate. Au văzut că un pește s-a apropiat de ele, însă nu s-au panicat deloc, fiind convinse că era un ton, aceeași impresie având-o și alți turiști care se aflau în apă, în aceeași zonă, potrivit The Independent.

Numai că tonul s-a dovedit a fi un rechin care a atacat-o pe femeia în cauză și i-a smuls brațul stâng. A fost recuperată din apă în stare de inconștiență la scurt timp după atac și a fost dusă la spital, starea ei fiind stabilizată.

Ministerul Mediului din Egipt a anunțat că plaja a fost închisă în urma acestui incident.

Atacul vine la câteva luni după ce un turist rus de 23 de ani a murit după ce a fost atacat de un rechin-tigru în stațiunea Hurghada, una din preferatele românilor.

Vladimir Popov înota în mare când un rechin-tigru l-a prins pe sub apă. Tatăl lui a privit șocat întreaga scenă de pe plajă. „Fiul meu a fost atacat de un rechin. Totul s-a întâmplat în câteva secunde... Ce fel de ajutor poți oferi? În 20 de secunde arată ca și cum ar fi trecut prin mașina de tocat carne”, a spus tatăl tânărului.

Anul trecut, o turistă din România, în vârstă de 44 de ani, a murit după ce a fost atacată de un rechin lângă Hurghada.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri