O femeie dispărută de-acasă a fost găsită după 3 zile încuiată într-un container și spune că nu știe cum a ajuns acolo

Data publicării:
femeie stand jos
Marlene Lopez, de 52 de ani, a fost găsită încuiată într-un container la 3 zile după ce a fost dată disparută FOTO: captură video WKMG

O femeie din Florida care a fost dată dispărută a fost găsită după trei zile încuiată într-un container de transport, a anunțat poliția.

Marlene Lopez, de 52 de ani, a fost dată dispărută lunea trecută, după ce a plecat de acasă, din Cocoa, potrivit departamentului de poliție local. O colegă de muncă a alertat poliția după ce aceasta nu și-a luat fiul de la școală, relatează The Independent.

S-au declanșat operațiuni speciale, iar Marlene Lopez a fost căutată în toate „locațiile cunoscute”. Polițiștii i-au interogat pe toți membrii familiei și au emis o alertă.

Dar după 72 de ore, când căutările erau în toi, poliția a fost anunțată că femeia a fost găsită după ce o persoană a auzit lovituri în interiorul unui container de transport maritim aflat într-un parc industrial.

Acea persoană a deschis containerul și a găsit-o pe Marlene Lopez deshidratată, dar fără nicio rană. Femeia a fost dusă la un spital din apropiere pentru o evaluare medicală.

Ciudat este că Marlene Lopez spune că nu știe cum a ajuns în containerul care se află la mai puțin de un kilometru de casa ei, spune poliția.

Tyler Sonnenberg, care deține containerul de transport, a declarat pentru un post tv local că a văzut-o pe femeie plimbându-se prin zonă, lunea trecută.

Acesta a mai spus că a încuiat containerul, care este folosit pentru depozitarea mașinilor de tuns iarba, marți după-amiază. Miercuri nu a auzit niciun zgomot în jurul containerul, iar joi Marlene a fost găsită în interior, după ce a bătut în pereții acestuia.

Sonnenberg suspectează că femeia a rămas blocată în container după ce a intrat singură în el și a leșinat.

Cazul, însă, ridică foarte multe semne de întrebare, iar poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cum a ajuns femeia în container și de ce timp de trei zile nimeni nu și-a dat seama că este acolo.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri