Ivanka Trump ar fi fost ținta unui comentariu misogin făcut de un prezentator TV

Data actualizării: Data publicării:
ivanka scaun prezidential

Gazda unui show al Fox News a fost "trimis" în concediu de postul de televiziune, după ce a fost acuzat de comentarii misogine la adresa Ivankăi Trump, relatează The Telegraph.

ivanka scaun prezidential

Jesse Watters vorbea despre participarea fiicei lui Donald Trump la summitul G20 al femeilor, când a afirmat următoarele: "Este amuzant, cei de stânga susțin că respectă femeile, dar când li se dă ocazia să respecte o femeie, huiduiesc și strigă. Așa că nu știu exact ce se întâmpla acolo, dar mi-a plăcut mult modul în care ținea microfonul".

Comentariul a stârnit o serie de reacții critice pe rețelele de socializare, dar și la alte posturi de televiziune, unde Watters a fost acuzat că a făcut un comentariu cu tentă sexuală, "misogin și inacceptabil".

Prezentatorul a încercat ulterior să se apere și a susținut că remarca sa avea o cu totul altă conotație: "M-am referit la vocea Ivankăi și la felul în care suna ca cea a unui DJ de la un radio de jazz. Nu era în niciun caz o referire la altceva".

Cu toate acestea, Watters a anunțat că își va lua o vacanță alături de familia sa, dar nu a specificat cât timp va lipsi de pe post. Fox News s-a aflat recent în mijlocul unui alt scandal , după ce o altă vedetă a postului, Bill O'Reily, a fost acuzat de sexism și hărțuirea sexuală a cel puțin 7 femei care lucrau cu el. În urma controverselor, O'Reily a anunțat că își ia un concediu, din care nu s-a mai întors însă la postul de televiziune, întrucât Fox News a desfăcut contractul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri