Tânără de 24 de ani, găsită moartă după o întâlnire pe Tinder

Data publicării:
sydney loofe

Un caz tulburător petrecut în SUA trage un nou semnal de alarmă asupra a cât de atenți ar trebui să fim în legătură cu persoanele pe care le cunoaștem online și cu care ne întâlnim. Trupul neînsuflețit al unei tinere în vârstă de 24 de ani a fost descoperit de polițiști, la aproape o lună de când a fost anunțată dispariția fetei, relatează BBC News.

Sydney Loofe, din Nebraska, a fost văzută ultima dată pe 15 noiembrie, înainte să plece la o întâlnire cu o femeie pe care o cunoscuse pe aplicația de dating Tinder. Tânăra postase și o imagine pe Snapchat, în care anunța că este pregătită să meagă la o primă întâlnire cu Bailey Boswell, în vârstă de 23 de ani.

A doua zi, Loofe nu s-a mai prezentat la serviciu, iar familia a dat-o dispărută. Cadavrul tinerei a fost descoperit de autorități după ce polițiștii au găsit mai multe „dovezi digitale” care i-au condus în locul în care se afla trupul lui Sydney.

Femeia cu care își dăduse întâlnire, dar și colega de apartament a lui Sydney au fost reținute de polițiști, dar nu recunosc că ar fi avut de a face cu dispariția și moartea tinerei. Boswell le-a declarat polițiștilor că, după întâlnire, a condus-o pe Sydney până la locuința unor prieteni și nu a mai vorbit cu ea de atunci.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri