O cățelușă, găsită cu lăbuțele tăiate și legată de un pom în București, a ajuns la o familie din Scoția

Data actualizării: Data publicării:
animal labute taiate
Foto: captura Daily Mail

Povestea lui Tally, un câine ale cărui lăbuțe au fost tăiate de niște huligani în România, a ajuns și în presa britanică. O familie din Scoția, impresionată de caz, a adoptat-o pe Tally, care duce acum o viață liniștită alături de noii stăpâni.

Tally, parțial din rasa Shar Pei, a fost găsită legată de un copac în București, cu lăbuțele din față tăiate, când avea 8 luni. Cățelușa era într-o stare gravă să nu putea să se miște deloc, potrivit Daily Mail.

După ce a fost salvată, la scurt timp, ei i-a fost găsită o casă în Scoția, la o familie iubitoare de animale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ce i s-a întâmplat este cumplit. Este o cățelușă iubitoare. Vrea doar să fie mângâiată și să se joace”, a declarat noua ei mamă.

„Este teribil – veterinarul care a tratat-o spune că nu a mai văzut așa ceva până acum. Oasele ei erau infectate. Acum este cel mai fericit câine de pe planetă”, a povestit noua stăpână a lui Tally.

Familia unde a ajuns Tally strânge bani pentru a-i cumpăra o proteză, ale cărei costuri ajung la 10.000 de lire sterline, pentru ca patrupetul, care acum are 15 luni, să se deplaseze mai bine.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri