Un băiat de 14 ani a murit din cauza căldurii în Texas. Tatăl lui viteg și-a pierdut și el viața în timp ce încerca să caute ajutoare

Data publicării:
Parcul Național Big Bend din Texas
Un băiat de 14 ani și tatăl său vitreg au murit în Texas după ce au plecat într-o drumeție pe o căldură extremă. FOTO: Profimedia Images

Un băiat de 14 ani și tatăl său vitreg au murit în Texas după ce au plecat într-o drumeție pe o căldură extremă, potrivit Sky News.

Tânărul a murit după ce i s-a făcut rău și și-a pierdut cunoștința, din cauza căldurii, în timp ce bărbatul de 31 de ani a murit într-un accident de mașină în timp ce încerca să ceară ajutor.

Tragedia s-a petrecut pe traseul Marufo Vega din Parcul Național Big Bend, unde cei doi făceau o drumeție împreună cu fratele băiatului, în vârstă de 21 de ani.

Tatăl său vitreg a plecat pentru a găsi ajutoare, în timp ce fratele mai mare al băiatului a încercat să-l care pe spate până la locul unde începea traseul.

Când au ajuns, autoritățile au constatat decesul, iar jumătate de oră mai târziu au descoperit mașina în care se afla tatăl vitreg al băiatului, care se prăbușise peste un terasament. 

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri