Video „Vară, mare, soare! Toată lumea e fericită”. Rușii sunt încurajați să meargă în vacanță în Crimeea, în plin război

Data publicării:
reporter la televiziunea de stat rusa
Televiziunea de stat rusă încurajează oamenii să meargă în vacanță în Crimeea, chiar și după ce podul Kerci, care o leagă de Rusia, a fost bombardat. FOTO: Captură video Digi24/ Twitter/ Francis Scarr

Televiziunea de stat rusă încurajează oamenii să meargă în vacanță în Crimeea, chiar și după ce podul Kerci, care o leagă de Rusia, a fost bombardat. 

În plus, bazele militare rusești din peninsula ocupată au fost în mai multe rânduri ținta atacurilor ucrainene. „Vară, mare, soare! Crimeea așteaptă oaspeți cu brațele deschise!”, îi invită pe ruși reporterul, de la malul mării.

„În principiu, sectorul turistic nu a avut de suferit. Turiștii continuă să vină. Pentru unii dintre ei este o aventură nouă. Erau entuziasmați să meargă pe pod cu mașina, dar acum traversează pe mare cu feribotul. Pot face fotografii, pot admira priveliștea. În strâmtoare sunt mulți delfini. Toată lumea e fericită, totul e în regulă. Atmosfera în oraș e calmă. Hotelierii îi așteaptă cu cazarea. Nu sunt probleme, totul e minunat! Vară, mare, soare! Crimeea așteaptă fiecare oaspete cu brațele deschise!”, mai spune reporterul de la televiziunea de stat rusă.

Podul lui Putin, care leagă Crimeea de Rusia peste strâmtoarea Kerci, a fost avariat luni de o explozie. Două persoane au murit și una a fost rănită. Atacul a fost "o operațiune specială a forțelor navale ale Forțelor Armate ale Ucrainei și a Serviciului de Securitate al Ucrainei", au declarat surse din Serviciul de Securitate al Ucrainei, citate de BBC.

Lucrările de reparaţie la podul Kerci, care leagă peninsula ucraineană Crimeea anexată de Rusia continentală, după atacul de luni, vor costa aproximativ 1,3 miliarde de ruble (aproximativ 14 milioane de dolari), potrivit guvernului rus, transmite EFE, citată de Agerpres.

Este al doilea atac împotriva infrastructurii de 19 kilometri, inaugurată în mai 2018 şi care este alcătuită dintr-o structură duală, auto şi feroviară. În octombrie anul trecut, un camion încărcat cu explozibili a explodat pe pod, ucigând cinci persoane.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri