Video Medic veterinar din Timiș, filmat când abandonează un câine pe câmp. Amendat de poliție, veterinarul se apără

Data publicării:
colaj caine abandonat veterinar
Câinele a fost abandonat chiar de un medic veterinar, pe un câmp de la marginea Timișoarei. Sursa: camera de supraveghere

O ambulanță veterinară a fost filmată de camerele de supraveghere, în timp ce abandona un câine la marginea orașului Timișoara. La volanul mașinii se afla chiar un medic veterinar, iar pentru fapta sa a fost amendat de polițiști cu 1.500 de lei. Veterinarul susține că patrupedul nu îi aparține și că îl luase la cabinet doar ca să-l sterilizeze. 

Imaginile au fost surprinse joi dimineța, în jurul orei 10:00, pe un câmp din Ghiroda, localitate situată la marginea orașului Timișoara. Bărbatul nu știa că zona este supravegheată video, spun autoritățile. În imaginile surprinse de camerele video din comună, se poate observa cum bărbatul vine cu ambulanța, oprește pe câmp, coboară de la volan și abandonează un câine, după care își vede de drum:

Imediat, polițiștii locali au încercat să dea de urma bărbatului, pe baza numărului de telefon înscris pe autospeciala pe care o conducea. L-au sunat și așa au aflat că este medic veterinar în localitate.

Luat la întrebări despre gestul său, veterinarul le-a spus oamenilor legii că ar fi găsit câinele pe un câmp dintr-o altă localitate, că l-a luat la cabinet, l-a sterilizat și s-a gândit să îl lase liber pe câmp. Abandonarea animalelor este considerată, însă, infracțiune. Pentru fapta sa, bărbatul a fost amenat cu 1.500 de lei și obligat să ia înapoi câinele și să se îngrijească de el. 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri