O femeie de 29 de ani a fost găsită moartă pe podea și un bărbat de 67 de ani, spânzurat în baie, într-un apartament din Turda

Data publicării:
banda cu „politia nu treceti” la locul unei crime
Foto cu caracter ilustrativ: Digi24

O femeie de 29 de ani şi un bărbat de 67 de ani au fost găsiţi morţi, joi, într-un apartament din Turda, judeţul Cluj. Femeia a fost găsită pe podea, acoperită şi cu urme de sânge, iar bărbatul era spânzurat, în baie. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili ce s-a întâmplat.

”La data de 24 august a.c, în jurul orei 17.10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au fost sesizaţi de către pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj - Detaşamentul Turda, despre faptul că au fost solicitaţi pentru a interveni într-un imobil de pe strada Rapsodiei, din Turda. Acolo au găsit cadavrele a două persoane, cel al unui bărbat, de 67 de ani, care se afla spânzurat în baie şi cel al unei femei de 29 de ani, acoperit cu un material textil, cu urme de sânge, pe podeaua unei camere din imobil”, a transmis, joi seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Conform sursei citate de news.ro, la momentul sosirii pompierilor, uşa de acces în apartament era asigurată.

”Au fost demarate investigaţii la faţa locului, urmând a fi stabilite împrejurările în care a survenit decesul celor două persoane. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj continuă cercetările sub aspectul infracţiunilor de omor şi ucidere din culpă”, a menţionat IPJ Cluj.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri