O femeie și-a înjunghiat mortal tatăl după o ceartă aprinsă. Crima a avut loc în Bihor

Data actualizării: Data publicării:
femeie cu un cutit in mana
FOTO: Shutterstock

Crimă, joi la prânz, într-o comună din Bihor. O femeie de 30 de ani, mamă a trei copii, și-a ucis tatăl cu un cuțit. Totul ar fi pornit de a o ceartă, scriu jurnaliștii de la eBihoreanul. Medicii chemați de urgență nu au mai putut să-l salveze pe bărbat.

Crima a avut loc joi, în jurul orei 13:00 în comuna Ineu, județul Bihor. Femeia, care ar avea dizabilități, dar și probleme cu alcoolul, s-a certat cu tatăl său, scrie sursa citată. Într-un moment de furie, a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe tatăl său, un bărbat de 60 de ani.

"Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator depășit și cu mărci traumatice care sugerau o moarte suspectă", a declarat Natalia Hrihorișan, medic la UPU-SMURD Oradea, pentru eBihoreanul.

Vecinii spun că bărbatul ucis de fiica lui era un om gospodăr și că el era cel care avea grijă de soția bolnavă, de fiica criminală, dar și de cei trei copii ai femeii.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru omor, iar ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri