Arhitectură nouă pentru modelele Volvo

Data publicării:
volvo fabrica

Suedezii de la Volvo şi-au permis multă vreme să meargă pe linia conservatorismului în privinţa aspectului pe care l-au etalat modelele sale.

În fond, reputaţia mărcii de a avea unele dintre cele mai sigure şi mai fiabile maşini de pe piaţă a menţinut cifrele bune ale vânzărilor, iar modelele mai noi au făcut totuşi câţiva paşi înainte pentru a fi în pas cu tendinţele generale.

Prima lună a lui 2014 va aduce însă oficial dorinţa de schimbare a direcţiei de design pe care Volvo urmează să o imprime modelelor sale. Pentru a demonstra cum anume se va face acest lucru, suedezii vor prezenta în ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit, un nou concept, denumit XC.

Acesta va veni la numai câteva luni după ce Volvo l-a arătat la Frankfurt şi pe Concept Coupe, lucru care spune multe despre hotărârea producătorului de a schimba imaginea maşinilor sale cât mai repede cu putinţă.

Dincolo de imaginile difuzate acum, însă, producătorul suedez a amânat până pe 8 ianuarie detaliile legate de eventualele noi motorizări care ar urma să echipeze maşinile sale în 2014.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri