De ce WinRAR este gratuit, chiar și după expirarea perioadei de trial

Data publicării:
Winrar

Orice utilizator de computer a folosit, măcar o dată, celebrul program de arhivare Roshal Archive sau WinRAR, cum este cunoscut de cei mai mulți.

Instalarea programului este gratuită, dar ești avertizat că perioada de grație este de 40 de zile, după care va trebui să-l cumperi, dacă vrei să îl mai utilizezi. Și, cu toate acestea, WinRAR funcționează la fel și după expirarea termenului.

Utilizatorilor le apare doar un mesaj de tip pop-up, care îi anunță că programul nu este gratuit și îi invită să plătească pentru acest software. Mesajul poate fi închis printr-un singur click, fără să afecteze funcționarea programului.

Acest lucru nu este însă o eroare din partea companiei, ci un model de business. Ei oferă gratuit o parte din beneficiile programului, amintindu-le discret utilizatorilor că ar trebui să plătească pentru soft, dar limitează funcțiile utile companiilor, pe care le obligă să cumpere licența, dacă doresc să utilizeze programul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri