Avionul care trebuia să ducă naţionala de fotbal a României în Elveţia s-a defectat. Cu ce au ajuns „tricolorii” la Zurich

Data publicării:
echipa nationala fotbal
Naționala de fotbal a României, pe aeroportul din Priștina. Foto: Facebook

Avionul cu care echipa naţională de fotbal a României ar fi trebuit zboare duminică din Kosovo în Elveţia, pentru următorul meci, s-a defectat. „Tricolorii” au fost nevoiţi să ajungă de la Priștina la Zurich cu alte două aeronave, a anunţat, duminică, selecţionerul Edward Iordănescu.

„Am avut probleme cu furtuna, am avut probleme cu avionul, au fost probleme. A fost şi o întârziere, am făcut şase ore de la momentul de când am plecat din hotel din Kosovo până când am intrat în hotel în Elveţia. Important este că nu s-a stricat în zbor. Dacă suntem aici, înseamnă că suntem sănătoşi şi asta este o provocare, le luăm pe toate cum le primim. Încercăm să ne energizăm, să ne capacităm, să ne motivăm şi, dacă trebuie, să schimbăm şi la Bucureşti aeronava, dar ducem puncte cu noi, eu sunt mulţumit cu asta”, a declarat Edward Iordănescu duminică, într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.

România a remizat cu Kosovo (0-0), vineri seara, la Priștina, iar luni va întâlni Elveţia în Grupa I a preliminariilor EURO 2024 (Swissporarena - Lucerna, ora 21:45).

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri