Rapid - FCSB, 1-0 după un meci cu scandal. Un conflict pe teren între jucători a lăsat ambele echipe în 10 oameni

Data actualizării: Data publicării:
faza de joc din meciul rapid fcsb
Meci de fotbal dintre Rapid București și FCSB. Foto: Inquam Photos / Ștefan Constantin

Derby-ul Rapid - FCSB, desfășurat duminică seară pe Arena Națională, s-a încheiat cu victoria la limită a rapidiștilor, 1-0, grație unui autogol, după un meci marcat de tensiuni, în care pe final adversarii au fost pe punctul de a se lua la bătaie, iar arbitrul a dat două cartonașe roșii, lăsând ambele echipe în 10 jucători.

Autogolul FCSB a fost marcat de proaspătul venit Vinicius, în minutul 39. Brazilianul Paulo Vinicius a fost lovit de minge după ce Alexandru Creţu a luftat la o centrare a lui Claudiu Belu.

Rapid a avut o ocazie bună de gol prin Cristian Săpunaru (min. 29).

Meciul, la care au asistat circa 40.000 de spectatori, a fost unul tensionat, fragmentat, cu multe intrări dure şi cartonaşe.

În minutul 83 s-a produs o încăierare generală la o tuşă, după o bătaie la propriu între Sorin Şerban şi Claudiu Belu, dar în urma acesteia doar Şerban şi Antonio Sefer au fost eliminaţi. Pe de altă parte, Florin Tănase a fost lovit de un obiect aruncat din tribună.

Rapid rămâne neînvinsă după cinci etape şi fără gol primit, iar FCSB a suferit prima sa înfrângere din acest campionat.

După acest meci, lider în clasament este CFR Cluj, cu 15 puncte, echipă urmată de Rapid, cu 13 puncte, FC Botoşani, cu zece puncte, FCSB, Farul Constanţa şi UTA, cu câte opt puncte.

Giuleștenii au sărbătorit alături de galerie la final, într-o atmosferă cum de mult nu s-a mai văzut pe un stadion din România. De altfel, suporterii celor două echipe au încins atmosfera încă de la primul fluier al arbitrului și s-au întrecut în mai multe bannere cu mesaje acide, scrie digisport.ro.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri