Franz Beckenbauer e grav bolnav: Nu mai vede cu un ochi și o „deteriorare semnificativă” a sănătății i-a afectat „judecata și memoria”

Data publicării:
27.08.2022, xmeix, 1.Fussball Bundesliga, TSG 1899 Hoffenheim - FC Augsburg, emspor. v.l.n.r, Besucher im Stadion Franz
Franz Beckenbauer, legenda fotbalului german, în tribună la un meci din Bundesliga, 2022. Foto: Profimedia Images

Legenda fotbalului german Franz Beckenbauer, în vârstă de 78 de ani, are probleme de sănătate. El nu a mai apărut în public de ceva timp, iar fratele său Walter a asigurat, într-un trailer pentru un documentar despre Franz, că acesta „nu se simte bine”. Fostul internaţional german este bolnav de ceva timp şi se pare că starea sa de sănătate s-a deteriorat, informează news.ro.

În noul documentar „Beckenbauer”, difuzat la televiziunea germană, Walter Beckenbauer vorbeşte despre starea de sănătate a fratelui său: „Dacă aş spune că este bine, aş minţi, iar mie nu-mi place să mint. Nu se simte bine”.

Înainte de Cupa Mondială din 2022 din Qatar, „Der Kaiser” a declarat că nu poate fi prezent pentru că nu mai vede cu ochiul drept, la care a suferit un atac asemănător infarctului. „Am avut un aşa-zis atac de cord la un ochi. Din nefericire, nu pot vedea nimic cu ochiul drept şi trebuie să am grijă de inima mea”.

Total absent din mass-media din aprilie din cauza agravării stării sale de sănătate, ziarul german „Spiegel” a tras un semnal de alarmă săptămâna trecută, susţinând că orice izbucnire emoţională ar putea pune în „pericol grav” starea clinică a Kaiserului, care a suferit o „deteriorare semnificativă”, afectându-i atât judecata, cât şi memoria, fără nicio perspectivă de ameliorare.

În august, Lothar Matthaus şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la starea de sănătate a lui Beckenbauer. „Îi dorim tot binele din lume, să îşi recapete energia de altădată. Bineînţeles, sperăm să se facă bine. Franz a spus întotdeauna că sănătatea este cel mai important lucru în viaţă. El nu o are în acest moment”.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri