Novak Djokovic, primul mesaj de când a fost izolat într-un hotel pentru refugiați din Melbourne

Data actualizării: Data publicării:
2016 US Open - Day 14
Foto: Guliver / Gettyimages

Novak Djokovic le-a mulțumit suporterilor săi „din întreaga lume” pentru sprijin în primul mesaj de când a ajuns la Melbourne, unde așteaptă decizia unui judecător privind eventuala sa deportare din Australia, scrie BBC.

Jucătorul nr. 1 mondial a transmis într-o declarație că le mulțumește oamenilor „din întreaga lume pentru sprijinul continuu”.

„Simt (sprijinul - n.r.) și îl apreciez enorm”, a spus tenismanul într-un mesaj postat pe Instagram.

Novak Djokovic a aterizat marți la Melbourne, pentru a participa la Australian Open, după ce a primit o derogare medicală de la regulile privind vaccinarea. 

El a fost condus însă la un centru pentru refugiați, după ce autoritățile au stabilit că viza de intrare în țară lui nu respectă regulile impuse de Australia.

Jucătorul a contestat decizia și așteaptă o hotărâre a unui judecător, care va fi pronunțată luni. 

În Serbia au avut loc manifestații de susținere a jucătorului, iar diplomația de la Belgrad a protestat oficial împotriva tratamentului la care a fost supus Novak Djokovic.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri