VIDEO | Handbal: Fanii dinamoviști, evacuați cu gaze lacrimogene

Data actualizării: Data publicării:
bataie

Meciul dintre HC Dobrogea Sud Constanța și Dinamo a fost marcat, pe final, de incidentele dintre fanii ”alb-roșilor” și stewarzii care asigurau ordinea în Sala Sporturilor din orașul de la malul mării, conform digisport.ro.

bataie

HC Dobrogea Sud a învins-o pe CS Dinamo București cu scorul de 27-15 (15-13), miercuri seara, la Sala Sporturilor din Constanța, în al doilea meci din semifinalele Ligii Naționale de handbal masculin, meci întrerupt pe final din cauza incidentelor provocate de spectatori, scrie Agerpres.

VEDEȚI AICI MOMENTUL EVACUĂRII

Partida a fost întreruptă cu un minut și jumătate înainte de final, în minutul 58 și 30 de secunde, la scorul de 26-24 pentru gazde.

În momentul izbucnirii incidentelor, Vujadinovic și Angelovski s-au îndreptat către tribună, pentru a-i ajuta pe copiii prezenți în apropierea fanilor dinamoviști să părăsească respectiva zonă.

În sală s-a făcut uz de gaze lacrimogene, astfel că atmosfera a devenit irespirabilă și arbitrii au decis să trimită cele două echipe la vestiare. Acestea au reluat jocul după aproape 20 de minute.

După incidente, suporterii dinamoviști au susținut că întreg scandalul a fost provocat de către firma de securitate angajată de către HC Dobrogea Sud. Potrivit fanilor „câinilor”, aceștia au ripostat abia după ce „trei dintre oamenii de ordine îmbrăcați în civil au sărit la ei cu gaze lacrimogene”.

După ceea ce s-a întâmplat pe finalul meciului, mai mulți suporteri dinamoviști au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri