Un tânăr a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ, în Timiș. Polițiștii au deschis dosar penal

Data publicării:
tanar mort sub un mal de pamant
Bărbatul lucra la canalizarea unei comune din județul Timiș. Sursa foto: colaj Sursa de Vest

Un bărbat de 27 de ani din Timiș a decedat, joi după-amiază, după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste el, în timp ce lucra la canalizarea unei comune. În ciuda intervenției contracronometru a salvatorilor pentru scoaterea lui, bărbatul nu a supraviețuit. Polițiștii au deschis dosar penal, scrie SursadeVest.ro

Bărbatul de 27 de ani lucra la instalația de canalizare din comuna Iecea Mare, județul Timiș. În momentul în care a încercat să facă racordul la o țeavă, un mal de pământ s-a prăbușit peste el.

Martorii au sunat imediat la 112 și au cerut ajutor. 

"La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare grea, un autocamion cu container și un buldoexcavator, o ambulanță SAJ și un echipaj SMURD cu medic. Au fost solicitate Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Iecea Mare, Cărpiniș și Lenauheim și a fost anunțat ITM”, au transmis reprezentații ISU Timiș. 

În ciuda eforturilor salvatorilor, bărbatul nu a supraviețuit.

”Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Săcălaz au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 27 de ani, ce lucra la o instalație de canalizare pe raza comunei Iecea Mare, ar fi fost surprins de un mal de pământ în timp ce încerca să facă racordul la o țeavă. Tânărul a decedat”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri