Un tânăr de 24 de ani a căzut pe şine în staţia de metrou Tineretului

Data publicării:
metrou in statie
Circulația la metrou este îngreunată, luni dimineață, pe magistrala Drumul Taberei, după ce o persoană a căzut pe șine. Foto: Metrorex / Facebook

Un tânăr de 24 de ani a căzut pe şinele de la metrou, în staţia Tineretului, în sensul de mers spre Eroii Revoluției, anunță Metrorex. Nu este exclusă o posibilă tentativă de suicid.

„În staţia de metrou Tineretului, în sensul de mers spre Eroii Revoluției, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid. Drept urmare, circulația trenurilor a fost reorganizată duminică seara în sistem pendulă între stațiile Piața Unirii 2 și Constantin Brâncoveanu. Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. Vom reveni cu detalii referitoare la circulația trenurilor”, informează Metrorex.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada de Poliţie pentru Transportul Public a fost sesizată, telefonic, duminică de către Dispeceratul Metrorex cu privire la faptul că, într-o staţie de metrou, din Sectorul 3, o persoană a căzut pe calea de rulare a metroului, în timp ce acesta intra în staţie.

Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 24 de ani, mai arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.

De asemenea, echipajele de prim-ajutor, sosite la faţa locului, au intervenit şi au extras persoana, de pe calea de rulare, şi au acordat primul ajutor.

Cercetările sunt continuate de Brigada de Poliţie pentru Transportul Public - Serviciul Poliţiei Metrou, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, mai indică sursa citată.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri