VIDEO. Momentul în care un adolescent beat și fără permis se izbește cu mașina de un stâlp

Data publicării:
accident
VIDEO. Momentul în care un adolescent beat și fără permis se izbește cu mașina de un stâlp Foto: Captură YouTube

Un adolescent beat și fără permis a intrat cu mașina într-un copac și apoi într-un stâlp de pe marginea drumului în Băilești, județul Dolj. Accidentul care a avut loc sâmbătă noapte a fost suprins de camerele de supraveghere. Vă avertizăm, urmează imagini cu puternic impact emoțional!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe filmare se vede cum autoturismul vine cu viteză pe stradă. La scurt timp, șoferul pierde controlul volanului și se izbește de un stâlp.

Ajunși la locul impactului, polițiștii l-au identificat pe șofer. 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat a indicat apartul alcooltest. În plus, tânărul nu deținea permis de conducere. Le-a spus agenților că a luat mașina tatălui său, fără acordul acestuia.

Băiatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis pe numele lui un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis, furt în scop de folosință și vătămare corporală din culpă.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri