VIDEO Un șofer a ajuns cu mașina pe indicatorul de la intrarea în Medgidia. Două persoane au fost rănite în accident

Data publicării:
accident
Un șofer a ajuns cu mașina pe indicatorul de la intrarea în Medgidia

Accident spectaculos pe o șosea din Constanța. Un șofer s-a urcat cu mașina pe un indicator din beton de la intrarea în Medgidia. Două persoane au fost rănite.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier petrecut la intersecţia dintre localitatea Cuza Vodă şi Medgidia.

„În jurul orei 11.30, am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier la intersecţia dintre localitatea Cuza Vodă cu Medgidia. La faţa locului s-a deplasat din cadrul Detaşamentului Medgidia o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare, precum şi două ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. Când au ajuns la faţa locului, colegii au constatat că nu este vorba despre persoane încarcerate. Acestea au deconectat bornele de la autoturism şi au asigurat perimetrul din cauza scurgerilor de combustibil dintr-unul dintre autoturisme”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana-Maria Stoica, citat de news.ro.

De asemenea, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au transmis că două persoane au fost rănite.

„Din accident au rezultat două victime, un bărbat şi o femeie, ambii conştienţi, stabili hemodinamic şi respirator, care prezintă doar politraumatism minor la nivel toracic şi cranian”, au precizat reprezentanţii SAJ Constanţa.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri