ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Gabriela Firea: Parte din statul paralel e lângă noi

tariceanu firea dragnea

Ministrul de Interne Carmen Dan dă un răspuns misterios la acuzaţiile primarului Bucureştiului, care o acuză că a spionat-o: va spune ce are de zis în faţa parlamentarilor. Gabriela Firea a povestit...

Dileme la Banca Turciei după prăbușirea lirei

banca centrala turcia

Banca Centrală a Turciei a anunţat, luni, că îşi va ajusta politica monetară având în vedere "riscurile semnificative" la adresa stabilităţii preţurilor. Inflația anuală a atins în august aproape 18%.

Recomandarea lui Victor Ponta pentru Tăriceanu

ponta

Partidul fondat de fostul premier Victor Ponta va propune un candidat de centru stânga pentru prezidenţialele de anul viitor. El îi indică pe doi foşti colegi din PSD - Ecaterina Andronescu şi Eugen...

Rușii fac o limuzină de lux. Cum arată

aurus

Limuzina lui Putin are și o variantă pentru civili. Se numește Aurus Senat și vine fără blindajul cu care se mândrește mașina liderului rus.