Cazul Athena, anchetă maraton. Directorul, arestat preventiv, asistenta șefă - cercetată în libertate

Data publicării:
audieri Parchet



Anchetatorii susțin că femeia lua ștampilele doctorilor și le aplica pe dosarele fictive, fără ca medicii să știe.
La audieri va fi adus apoi directorul spitalului.

După audierile de astăzi, cei doi vor fi puși sub învinuire. Acuzațiile vehiculate, până în prezent, sunt de înșelăciune și fals în înscrisuri. Ordonanțele de reținere expiră în această seară și, în funcție de declarațiile celor doi, se va propune instanței să le fie eliberate mandate de arestarea preventivă sau, dimpotrivă, se va decide cercetarea lor în stare de libertate.

UPDATE 2. Pe numele directorului Spitalului Athena a fost emis, joi seara, un mandat de arestare pe 29 de zile, iar asistenta șefă este cercetată în stare de libertate, având însă interdicția de a părăsi țara. Acuzațiile sunt de înșelăciune și fals în înscrisuri.  



UPDATE 1.
A fost adus la audieri și directorul Athena (foto), acesta, la fel ca și asistenta șefă, a refuzat să dea vreo declarație anchetatorilor, așa că vor fi prezentați la Judecătoria Timișoara cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. 

CITEȘTE ȘI: Percheziții la Spitalul Athena din Timișoara, pe urmele unor pacienți-fantomă. Directorul și asistenta șefă au fost reținuți

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri