Fotomodelele pozează pentru căței nedoriți. Campanie inedită de adopții canine la Timișoara

Data publicării:
Adoptii caini prima 1

Li s-a cerut, din spatele aparatului foto: ”Privirea la mine, zâmbet să văd, facem pentru cățeluși - să iasă bine și să îi vedem adoptați”.

Tinerele au îmbrăcat halatele medicale și s-au dedicat, trup și suflet, cauzei canine. Nu le-a fost ușor, dar au ajuns să iubească patrupedele: ”Mergem mâine la o familie adoptivă? Hai, uită-te la mine. Bravo!”, ”Este foarte interesant, nu am mai făcut poze cu căței, am venit și eu pentru că am un câine, nu m-am gândit când am cumpărat un câine, căci poți să adopți unul de aici”, ”Chiar vreau să ajut acești căței să găsească un stăpân și să nu moară.E mai ușor de lucrat cu cățeii decât cu oamenii, sunt blânzi și drăgăstoși”.

Campanie adoptii canine 01
Campanie adoptii canine 01


Fotografiile vor fi folosite în mai multe campanii online, în care să se atragă atenția asupra
legii eutanasierii, și asupra faptului că acești câini pot fi adoptați gratuit.

”Conceptul a fost să arătăm lumii că există și la adăposturi căței, care cu puțină grijă, adică spălați și îngrijiți, arată exact ca cei pe care se dau pe bani în piețe”, ne spune fotograful Mihai Moisi. Iar Adriana Tudor, reprezentantul adăpostului canin, ne precizează: ”În momentul de față în adăpost există 320 de căței pentru adopție, care au fost pregătiți pentru acest shooting”.

Cu aceleași patrupede din adăpost, fotomodelele vor poza duminică și în mai multe localuri de lux din Timișoara.

reporter: Gerhald Ernst
operator: Cosmin Pârlogea
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri